Open-Blik loopbaanadvies & coaching

Na ruim 15 jaar coachen is niets mij vreemd. Vaak zeggen mensen tegen me: ”Ik kan alles tegen je zeggen, je oordeelt niet en je durft te confronteren”.

Dit alles doe ik met een open blik. Dat is ook een van de redenen dat ik gekozen heb voor mijn bedrijfsnaam: Open – Blik.

Ik heb als coach een open blik, maar ik wil ook graag dat jij zo naar jezelf kunt kijken. Als je ergens over nadenkt, iets anders zou willen of als je stil wil staan bij hoe het met je gaat, is het belangrijk dat je jouw blik opent. Pas dan kan er bewustwording en beweging komen.

Al vanaf mijn kindertijd ben ik in beweging. Ik speelde vaak buiten en sportte veel. In mijn puberteit gaf ik al volleybaltraining en coachte ik teams. Op de middelbare school richtte ik een leerlingenraad op. Het motiveren en helpen van (jonge) mensen zit al van kinds af aan in mijn DNA. Na een reis door Nepal ontdekte ik ook mijn interesse voor andere culturen. Werk en school waren toen voor mij nog niet zo belangrijk. 

Na 9 maanden reizen door Afrika dacht ik te weten wat ik wilde gaan doen. Dat bleek niet zo te zijn. Pas toen ik 39 jaar was, heb ik de keuze gemaakt om opleidingskunde te gaan studeren. Ik wilde mensen en daarmee organisaties helpen om te groeien, uitgaan van de kracht die al aanwezig was.

Na mijn studie opleidingskunde heb ik me verder ontwikkeld door verschillende coachopleidingen te volgen: loopbaancoach, NLP- master, vitaliteitscoach, stresscounselor, professioneel coach en burn-out coach. Elk jaar kies ik voor een vakopleiding. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en mezelf te blijven ontwikkelen. 

Naast het volgen van opleidingen, heb ik veel werkervaring opgedaan, zowel bij een groot innovatief technisch bedrijf, een bekend coachbureau en als zelfstandig professional. Ik heb ervaring als consultant, trainer en coach.

Ook ik heb in mijn werk en privéleven mijn twijfels gekend, heb soms hulp gevraagd aan professionals. Mijn kracht is dat ik altijd met een open blik ben blijven kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

En dat heeft me gebracht bij wat ik nu het liefst doe: coachen.

 Ik ben een doelgerichte coach die: doortastend en praktisch is, interesse heeft in de vraag achter de vraag, oprecht en empathisch is, soms met humor en soms confronterend.

         

Anderen over…

“Je weet elke keer weer het juiste laatje te openen”

“ De druk en de angst voor de toekomst is aanzienlijk verminderd. Met dank aan mijn loopbaancoach! ”

“Ik kan alles tegen je zeggen, het voelt vertrouwd”

“Saskia heeft mij gesteund opgepept en hield vaak een spiegel voor, op die momenten dat ik dat nodig had”

“Ik kan op 2 plekken beginnen met werken. Maar: zonder jouw coaching was ik niet zo ver gekomen: dank daarvoor!”

“Binnen Philips heeft Saskia zich ontwikkeld tot een uiterst ervaren adviseur op het gebied van opleidingen en daar een specialisatie als coach aan toegevoegd. Mijn bewondering in Saskia als coach is groot. Ze is uiterst getalenteerd: luistert en observeert als de beste en weet vervolgens met het grootst mogelijke respect precies dat te zeggen wat verrast. Ze confronteert en weet hoe de klant in beweging te krijgen.”

Benny

 Ik ben een doelgerichte coach die: doortastend en praktisch is, interesse heeft in de vraag achter de vraag, oprecht en empathisch is, soms met humor en soms confronterend.

         

© Copyright Open-Blik |  Fotografie NOESJ moments

06 – 48 18 75 19   |

         

06 – 48 18 75 19

         

© Copyright Open-Blik | Fotografie NOESJ moments